Våra senaste nyheter:

Vi önskar alla en glad midsommar. Vid regnbågens slut finner man guld – denna gång i form av vårt underbara hingstföl e Zafferano u Duschesse – Ampere, med midsommarkrans!

Internationell start i Msv för Touchdown med placering på 71%. Han spås en lysande framtid.
Sedan blev det hagen som belöning!

Video när Zafferano tränar dressyr hemma i parken.

music by https://www.bensound.com

Vi har fått ett fantastiskt hingstföl e Zafferano u Duschesse ue Ampere

Så lik pappa Zafferano

Vår fina La Pinta, syster till Zafferano vann en MsvB på 70%. En ambitiös häst, som har framtiden för sig!

Andra starten ute någonsin men hon är en fantastisk tävlingshäst som trots orutin aldrig är tittig eller spänd. Hon är så otroligt talangfull för de högsta klasserna och så rolig att rida. Med lite styrka kommer hon bli en riktig piaffmaskin och Sara hoppas hon är hästen som tar henne tillbaka till Grand Prixbanorna!

Zafferano har alltid gillat att hoppa!

se video på löshoppning som 3åring

Ett fint stoföl e Touchdown u LaPalette (Charmeur – Sir Oldenburg) har fötts! Förstföderskan La Palette är en god mor. Detta är tredje generationen född hos oss ur BabyDoll linjen, dessutom har vi förr upp pappan.

Vår egenuppfödda LaPinta har nu blivit 8 år och visar, precis som sin bror Zafferano, stor talang för samling, hon har hittills placeringar i Msv och förbereds för StGeorges iår, vi ser fram emot GrandPrix i framtiden.

Hon fick dubbeldiplom som 3åring i både hoppning och dressyr och kommer från ett möderne som är kända för att lämna multitalanger och mamma BabyDoll är ett elitsto som även lämnat Virusless som är placerad i 140 hoppning.

LaPinta är själv gulbrun och har fått 2 gulbruna föl där den äldsta, LaPalette, är dräktig med Touchdown, den yngsta, Touche’ är ett ET-föl e. Touchdown.

Testresultaten visar att både Touchdown och Zafferano är konstaterat WFFS fria!!

Nu är Zafferanos förstfödda föl här, ett sött isabellsto ue. Ampere. Stort grattis till uppfödaren Catrin Wemmers!

Zafferano njuter av lite julledighet innan tränings- och avelsäsongen 2018 startar.

Han älskar uteritter. På videon bara 4 år och ändå säker att rida ut på även barbacka!

Touchdown är i bra form inför 2018, här med vår tränare Christoph Koschel. Han kommer vara tillgänglig för avel med både fryst och färsk semin i Sverige och Europa.

Video

Facebook