Hästar till salu

Vi har stor erfarenhet av försäljning, import och export av hästar.

Vi kan erbjuda hästar i olika åldrar och utbildningsnivå, både egna uppfödningar och egenägda hästar samt förmedla hästar ägda av andra. Vi fokuserar främst på att utbilda våra hästar innan de säljs men vi har även yngre förmågor till salu och kan hjälpa till att sammanföra våra hingstars avkommor med rätt köpare. Vi står för kvalité, temperament, prestation och ridbarhet och strävar alltid efter bästa matchning mellan häst och ryttare. Hem och utveckling är oerhört viktigt för oss.

Tveka inte att höra av er om ni hittar någon häst ni finner intressant men som inte står under till salu. De flesta av våra hästar är till salu till om rätt hem och pris dyker upp. Våra hästar har högre prisklass men kontakta oss gärna för förfrågningar om hästar i andra prisklasser, vi hjälper gärna till med förmedling till våra kontakter.

Vi har sålt både läromästare vi utbildat såväl som mycket lovande unghästar och föl. Vi både importerar och exporterar och vi har sålt till flera internationella landslagsryttare och tränare, bland annat till tyska Grand Prix ryttare och topptränare. Många av våra sålda hästar tävlar framgångsrikt på de stora banorna, vi har bla sålt hästar som vunnit svårklass i Wellington i Florida.